Snow media – НОВА зимна медия

Snow media е нашето ново предложение за комуникация на вашите рекламни послания през незабравимите моменти на зимния период. Българските планински курорти се посещават от около 2 милиона туристи всеки зимен сезон, като в последните няколко години броят на тези посетители постоянно нараства.

Snow media дава възможност за брандиране на съоръжения за поставяне на зимното оборудване на туристите. Ски и сноуборд гардеробите са харесвани, т.к. предоставят удобство за любителите на зимните спортове. Рекламното послание достига не само до активно спортуващите, но и до всички посетители на зимния курорт. Позициите се разполагат пред лифт станциите, зоните за хранене, местата за наем на ски оборудване, както и ключови хотелски комплекси, заведения  и барове. Докато рекламните позиции по пътна мрежа са насочени към хората на път, Snow Media въздейства, върху потребителите, достигнали крайната си дестинация, което води до по-дълга и ефективна продължителност на комуникацията.

Snow media предоставя оптимален вариант за ефективна рекламна кампания на ключови локации в най-популярните зимни дестинации у нас и работи за вас през целия зимен сезон от неговото откриване до първото пролетно слънце.

Към момента Метрополис Груп е единствената аутдор агенция, която предоставя този тип медия за външна реклама.

При интерес към Snow media за предстоящия зимен сезон може отсега да си заявите позиции/курорти и да ни пишете на office@metropolismedia.bg.

Свържете се с нас за вашата рекламна кампания

Запитванe
UA-83128233-1 crosschevron-downchevron-leftchevron-right